miercuri, ianuarie 7

yaoi: pro & contra

datorie la leapşa :D.

pentru că oamenii trebuiesc încurajaţi înainte să le dai un şut fix în c..., să începem cu Pro Yaoi.
1. Ca adolescent mascul cu probleme de încredere în sine şi în alţii, e bine să experimenteze cât mai mult şi cu cât mai mulţi. E bine pentru că se va cunoaşte pe sine.
2. Pentru masculii care s-au cunoscut deja şi ştiu prea bine că locul lor este on that side of the road, e bine să continue. Inactivitatea sexuală naşte monştri ;).
3. Şi pentru bi e bine, în caz că nu mai au influenţă asupra femelelor.
4. Pentru aceştia şi în unele cazuri, pentru unele femele cu înclinaţii odd spre yaoi ( no offence ;) ), s-a creat arta anime-urilor yaoi, la care e bine să te uiţi dacă eşti unul din personajele de mai sus.

Contra Yaoi:
1. Ca mascul hetero, arta yaoi te poate influenţa la beţie şi acţiona ca un impuls pe care s-ar putea să-l regreţi mai încolo; consecinţele implică pierderea unui prieten care era gay sau poate beat, ca şi masculul respectiv.
2. Ca femelă pe invers, ce rost are să te uiţi la yaoi? You know, există şi yuri :)).
3. Ca femelă hetero... it freaks me out. Ok... are you after your own good? Îţi imaginezi cum ar fi ca iubitul tău, după o vizionare de yaoi împreună cu tine, să fie lovit de o bruscă revelaţie? You never know..
4. A doua variantă. Eşti femelă hetero, dar te uiţi la yaoi. Chestia asta poate sugera că eşti bi? Or maybe not into men at all? Sorry, dar dacă susţii yaoi, nu mai ai mult şi începi să susţii şi yuri.

But hey... Chacun a son gout! Adică fiecare cu gusturile lui.
Pro & Contra Yaoi. That was it. :D

Un comentariu: