sâmbătă, decembrie 27

Ready for 2009 :D

Dekemvrie a început pentru mine de-abia ieri.
A fost prima zi în care am simţit într-o oarecare măsură fericirea specifică lunii acesteia, pe care până anul trecut o consideram luna mea norocoasă, iar acum încep din nou să cred asta. Spiritul Crăciunului a fost prezent permanent.
M-am trezit pe la opt jumate şi am lenevit în pat vreo oră, şi e surprinzător că n-am auzit obişnuitele reproşuri, deşi trebuia să mă pregătesc să merg la bunici. Am avut parte de prima mea masă de Crăciun - pe cele dinainte mai mult am mimat că le-am mâncat. Ador masa de Crăciun pregătită de mamaie şi atmosfera intimă, de familie, pe care o simt de când mă ştiu când mergem la ei de Crăciun. Eram mai puţini decât de obicei - doar eu, tata, bunicii, un unchi şi două mătuşi. Aa, şi să nu uit, micuţul Nero ( care în dimensiuni numai micuţ nu e, deşi are doar câteva luni ). Bucuria simplă a Crăciunului m-a cucerit, în final, şi pe mine. Şi am mai primit un rând de cadouri. Pot să zic că am spart recordurile proprii din acest punct de vedere.
Pe la prînz m-am întâlnit cu fetele. Le-am adus acasă. Am împodobit bradul împreună. Pur şi simplu n-am fost in the mood în Ajun, aşa că l-am făcut azi. Nici nu mai zic cât de mult a ajutat starea de spirit cu care am rămas de la întrunirea de familie. Am băut Bailey's şi Pfanner şi am mâncat bomboane şi prăjituri de la mamaie. Faptul că am spart bolul de sticlă în care pusesem bomboanele ( lol ) nu mi-a stricat deloc buna dispoziţie. Cred că, de fapt, am spart ghinionul pe restul rămas din 2008. Cred că sunt în stare să mă bucur în sfârşit cum trebuie de el... Probabil că va salva cât de cât şi impresia lăsată de anul ăsta blestemat :)).
Nu cumva să uit să-mi fac the New Year Resolutions de data asta. Anul trecut am uitat să-mi pun dorinţa de la miezul nopţii şi uite ce-a ieşit.. "Nimic mi-am dorit, nimic mi s-a întâmplat", ca să citez o altă bloggeriţă. Mă rog, asta la exterior... că în interior multe am mai simţit şi multe s-au mai schimbat. Sper că 2009 va fi mai plin şi mai marfă decât 2008. Faptul că termin anul optimistă promite multe :D.
Goodnight, Bucharest!

Un comentariu:

  1. Stiu ca o sa para aiurea dar comment-ul nu e legat de postare, vroiam doar sa-ti propun sa jucam leapsa...So, Beth fluturica care asculta fluturi nebuni fluturand ca nebunii, ce zici?Anyway...nu e doar o incercare patetica de a strange commenturi, e o incercare geniala de-a dreptul...Fara a ma mai lauda in plus, voi anunta prima intrebare(pe tema careia va trebui sa faci o postare---cred)...
    "Despre ce era vorba in nuvela aia super de groaza care iti dadea palpitatii?"Tag!Your it!Te astept si pe la mn pe la blog! You come with a theme i'll come with milk and cookies!Yaoi on!

    PS:Stiu ca prima tema suge(adica din partea mea banuiesc ca te-ai fi asteptat la ceva foarte cu subinteles)...dar mi s-a parut interesanta ideea de "leapsa" pe bloguri...Anyways, good luck!Si sorry pentru romana mea nu foarte literara...dar eh! suntem la real ...ne permitem :))

    RăspundețiȘtergere